Annick Van Beers:

(Algemene thuisverpleging - Referentieverpleegkundige wondzorg)

 

Hallo ik ben Annick,
Ik ben meteen na mijn opleiding gestart als zelfstandige thuisverpleegkundige in Arendonk en heb hierdoor al meer dan 30j ervaring. Ik ben referentieverpleegkundige wondzorg. Ik volg extra opleidingen en werk samen met andere wondzorgspecialisten om me zo meer te verdiepen in de verschillende aspecten van de wondzorg.
Ik woon in Arendonk samen met mijn man en 2 fantastische dochters. In mijn vrije tijd loop en fiets ik graag. Dit doe ik samen met een heel goede vriendin. Het is mijn ontspanning en zo kan ik mijn kopje eens helemaal leegmaken. Hierdoor kan ik elke dag weer met een warm hart op ronde vertrekken.


 

Nathalie Smets:

(Algemene thuisverpleging - Referentieverpleegkundige palliatieve zorgen - Teamcoördinator)

 

Hey ik ben Nathalie,

Ik ben geboren en getogen in Arendonk. Zorgen zat me altijd al in het bloed, verpleegkundige zijn is dan ook het liefste wat ik doe. Mijn vrienden en familie refereren ook naar mij als "de verpleegster", daar ben ik eigenlijk wel trots op. Mensen en hun omgeving begeleiden en ondersteunen, een zorg op maat bieden daar ga ik elke dag weer vol enthousiasme voor. Ik ben referentieverpleegkundige palliatieve zorgen van opleiding, hierin ligt toch wel mijn passie. 

 

Familie en mijn vrienden zijn mijn leven. Ik ben omringd door fantastische mensen die mijn leven nog mooier maken. Een goed glas rode wijn, een etentje, lopen of een goed boek daar vind ik mijn ontspanning in. 

Steffy Martens :

(Algemene thuisverpleging) 

 

Hey Iedereen, ik ben Steffy Martens....

Sinds 2013 heb ik mijn bachelor diploma verpleegkundige op zak. Sindsdien zorg ik voor mensen met hart en ziel. Ik ben een goedlachse, spontane meid met steeds een luisterend oor. Graag zoek ik samen met jou naar zorg op maat van jouw wensen en noden.

 

Vrienden kennen me als een echte levensgenieter, voor een goed glas wijn of een lekker etentje ben ik altijd te vinden. Om al dat lekkers te compenseren vind je me wel eens op het tennisveld of op wandel doorheen Arendonk. Ook speel ik toneel in een amateurgezelschap in Dessel. 

Jolien Seels 

(Algemene thuisverpleging - Referentieverpleegkundige Diabetes)

 

Hallo Ik ben Jolien,

Ik woon in Arendonk, zorgen voor andere is altijd mijn passie geweest. Mijn vrienden en familie zien me als rustig en empathisch persoon.

Zelf doe ik momenteel de opleiding diabeteseducator en begeleid ik graag mensen met diabetes bij de opstart en begeleiding van het hun traject eventuele moeilijkheden. Dit alles in samenspraak met je huisarts.

Ik ben een alleenstaande mama met een zoontje van 5 jaar en een hondje, familie is daarom enorm belangrijk voor mij. Mijn hobby’s zijn volleybal en lopen zodat ik elke dag fit op de baan kan.

Kwalitatieve zorg staat hoog in mijn prioriteiten lijst, zoals heel ons team!